Over Flexwerk.nl

Flexwerk is ontstaan vanuit de behoefte van ZZP-ers voor het zorgen voor opdrachten. Er zijn veel ZZP-ers op dit moment en in de toekomst gaat dit alleen maar stijgen. Als we de experts mogen geloven gaan we in de toekomst naar een percentage van 30% vast personeel en 70% ZZP-ers.

Een ZZP-er begint doorgaans voor zichzelf omdat hij in zijn werk heel erg goed is. Hij of zij verdient op deze manier meer, heeft meer vrijheid en kan onder andere zijn of haar eigen pensioen beheren. Het is een feit dat opdrachten werven door middel van koude acquisitie, warme acquisitie,netwerken en relatiebeheer veel tijd kost en dat veel ZZP-ers dit het minst leuk vinden, tenslotte zijn ze ZZP-er geworden om het werk te doen wat ze leuk vinden en niet om zich dagelijks met acquisitie en relatiebeheer bezig te houden. We zien de laatste tijd veel ZZP-ers stranden en weer in loondienst gaan omdat zij niet continu aan het werk kunnen blijven.
 
Hier springt Flexwerk in. Flexwerk heeft continu zorgvuldig geselecteerde medewerkers op de weg om opdrachten te werven, waarna wij de best passende ZZP-ers aanbevelen. De accountmanagers van Flexwerk zijn aanwezig bij veel netwerkbijeenkomsten en doen koude en warme acquisitie. Op het hoofdkantoor wordt de planning gedaan en worden de administratieve taken verwerkt, waaronder de overeenkomsten van de opdrachtgever en de ZZP-er hiernaast verzorgen wij de facturatie voor de ZZP-er zodat de ZZP-er zich weer kan richten op waar hij goed in is, zijn werk!
 
Flexwerk heeft contacten met MKB bedrijven en multinationals. De kracht van Flexwerk zit hem in onze kennis tot het bemiddelen van de juiste ZZP-er, al onze bemiddelingsdiensten voor de opdrachtgever en de ZZP-er alsmede de facturatie dienst voor de ZZP-er tegen een geringe vergoeding. De enige vergoeding voor ons werk zit verwerkt in het tarief van de ZZP-er.
 
Flexwerk heeft als missie de meest gewaardeerde bemiddelaar voor ZZP-ers te zijn en te blijven in Nederland.