Subsidie voor Katwijkse starters

29-10-2012, door dichtbij.nl

 

Als u in de regio Katwijk woont en starter of een ondernemer bent die maximaal vijf jaar geleden een bedrijf is gestart, komt u in veel gevallen in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie. De gemeente verstrekt namelijk een subsidie van vijfhonderd euro per starter voor het KvK-Starterstraject en 750 euro per ondernemer voor de KvK-Coachpool.
 
Met deze bedragen kunnen deelnemers een aanzienlijke korting krijgen op seminars en/of adviesgesprekken met een KvK-adviseur of ondernemerscoach. Deze subsidie is gebaseerd op de uitkomst van diverse onderzoeken. Hieruit blijkt dat goed voorbereide ondernemers en starters die regelmatig advies inwinnen om hun onderneming verder te ontwikkelen meer kans op succes hebben.
 
Adviestrajecten
Om die reden biedt de Haagse Kamer van Koophandel (KvK) in samenwerking met diverse gemeenten in de regio een tweetal adviestrajecten aan waarmee ondernemers hun voordeel kunnen doen. Startende ondernemers kunnen terecht voor deskundig advies over hun bedrijf of ondernemen in het algemeen. De regeling is met toestemming van de uitkeringsinstantie ook toegankelijk voor mensen met een uitkering. De eigen bijdrage hiervoor is honderd euro. Voorwaarden en verdere informatie zijn te vinden op kvk.nl/starterstrajectdenhaag.
 
Lees het oorspronkelijke artikel op Dichtbij.nl.
 
Terug naar het nieuws overzicht