Provider biedt starters kosteloze website hosting

12-06-2012

 

De startende ondernemer van nu moet niet alleen allerlei zaken regelen voor zijn of haar nieuwe bedrijf, maar ook meteen een zakelijke website (laten) maken. De kosten hiervoor lopen sterk uiteen, maar hostingprovider WideXS helpt starters financieel gezien een handje door haar diensten een periode kosteloos ter beschikking te stellen.
 
Op deze manier wil WideXS startende ondernemers met een origineel of goed online idee de kans bieden om dit plan ook daadwerkelijk uit te voeren zonder de gebruikelijke hosting gerelateerde opstartkosten. Maar starters moeten deze kosteloze hosting wel verdienen. De ondernemer moet eerst met een gedegen concept komen, waarna WideXS bepaalt of het project in aanmerking komt voor hun diensten.
 
Opstartfase
Indien een online concept door Wide XS wordt goedgekeurd, gaat het bedrijf de starters onder meer begeleiden bij het opzetten van de hostingomgeving. Overigens kan de steun voor startende ondernemers niet altijd kosteloos blijven. "Het gaat om de opstartfase, dat is vaak een erg lastige, zo niet de meest lastige fase", aldus Paul Muller, Marketing Director van WideXS. "Hoge kosten en geen omzet en winst om deze van te betalen. Daar willen we ondernemers, voor wat betreft onze dienstverlening en expertise graag bij ondersteunen."
 
Lees het hele bericht op Nieuwsbank.nl.
 
Terug naar het nieuws overzicht