KvK Rotterdam organiseert gratis infoavond voor starters

04-04-2012, door Hetkompas.nl

 

De Kamer van Koophandel Rotterdam organiseert deze week een gratis bijeenkomst voor mensen die serieus overwegen om een eigen bedrijf te starten. De informatieavond vindt donderdagavond 5 april plaats en staat geheel in het teken van wat er allemaal bij komt kijken bij de start van een onderneming.
 
Tijdens de bijeenkomst bespreken startersadviseurs verschillende zaken die van pas komen bij het oprichten van een onderneming. Aan de orde komt onder andere het schrijven van een ondernemingsplan, het opzetten van een administratie, het afsluiten van verzekeringen en de zoektocht naar de perfecte bedrijfsruimte. Daarnaast komen jonge ondernemers uit de regio langs om hun ervaringen te delen met de aanwezigen en een beeld te geven van ondernemen in de praktijk.
 
Aanmelden
De gratis infoavond vindt aanstaande donderdag 5 april plaats bij Short Stay Facility (SSF) in Dordrecht aan de M.H. Trompweg 235. De zaal gaat open om 19.00 uur. Geïnteresseerde starters kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de website kvk.nl/ietsvooru of door te bellen met tel: 010-4027610.
 
Lees het hele artikel op HetKompas.nl.
 
Terug naar het nieuws overzicht