Film 'Zonder Personeel' nu online te zien

12-07-2012, door zonderjougeenfilm.nl

 

De film 'Zonder Personeel’ van Johan Kramer, waarin een aantal Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP'ers) worden geïnterviewd over hun bestaan als zelfstandige professional, is sinds kort online te bekijken. Afgelopen vrijdag ging 'Zonder Personeel' in première in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
 
In deze korte film, die Johan Kramer maakte over zelfstandige professionals, komen een aantal ZPP'ers uit de creatieve sector aan het woord. Ze vertellen openhartig over waarom ze ervoor hebben gekozen om hun beroep als ZZP'er uit te oefenen. Een van hen besloot na het herstellen van een ernstige ziekte voor zichzelf te beginnen, terwijl een ander als ZZP'er kansen krijgt om totaal een andere richting op te gaan dan waarvoor hij heeft gestudeerd.
 
Tevreden
De meeste 'hoofdrolspelers' zijn tevreden met hun bestaan als zelfstandige kracht, al vinden sommige ZZP'ers het minder leuk dat je van tevoren niet altijd weet wanneer en hoeveel opdrachten er binnenkomen. "Als je een klus hebt is het zonnig en als je geen werk hebt regent het", aldus Kees Kraakman, die een bedrijf heeft in de koffiedienstverlening.
 
Kijk voor meer informatie op zonderjougeenfilm.nl.
 
Terug naar het nieuws overzicht