Cursus voor zelfstandigen: Financiƫn voor ZZP'ers

08-03-2012, door Baaz.nl

 

Het bijhouden van de administratie is voor veel Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP'ers) niet het meest favoriete klusje van de maand. Toch is kennis op financieel gebied wel degelijk belangrijk voor het managen van een goedlopend bedrijf. Om die reden organiseert ZZP Nederland op 13 maart een workshop voor ZZP'ers: Onderneem Financieel Bewust.
 
Volgens Leo Kits van ZZP Nederland is vakmanschap, iets waaraan ZZP'ers van oudsher hun meeste tijd in investeren, geen garantie voor succes: "In plat Nederlands: er moet omzet gedraaid worden. Zonder omzet is je vakmanschap niets waard."
 
Aandacht besteden aan de boekhouding is daarbij essentieel. "De administratie het centrale punt van een bedrijf", aldus Kits. "Veel zelfstandigen weten eigenlijk niet wat ze verdienen met hun bedrijf en raken daardoor achteraf wel eens in de problemen als er afgerekend moet worden met de Belastingdienst."
 
Aanmelden
De workshop vindt 's avonds plaats in Eemnes en zal worden geleid door Femke Hogema, auteur van het boek 'Financiën voor ZZP'ers'. De kosten bedragen 49 euro. Voor meer informatie over Hogema, het programma en om u in te schrijven kunt u terecht op de website van ZZP Nederland.
 
Lees het oorspronkelijke artikel op Baaz.nl.
 
Terug naar het nieuws overzicht